Чанарын менежер

Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг:

  • Чанар стандартын дагуу удирдлагад холбогдох мэдээллийг тогтмол танилцуулах
  • Чанар стандартыг хангуулах үүднээс ажилтнуудыг мэргэжил арга зүйн хувьд удирдан ажиллах
  • Байгууллагад мөрдөгдөх стандарт, дүрэм, журмуудын хэрэгжилт, бүртгэлийн маягтуудад хяналт тавьж ажиллах
  • Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийн чанар, стандартыг хангуулан ажиллах
  • Чанарын удирдлагын тогтолцооны баримт бичгийг боловсруулан батлуулан мөрдүүлэх
  • Үр дүнд тулгуурлан залруулах арга хэмжээг авч хэрэгжүүлэх
  • Ажилтнуудад зориулан чанарын тогтолцооны талаар сургалт зохион байгуулна.
  • Лабораторийн чанар хангалтын баримт бичиг, чанарын гарын авлагыг сайжруулан боловсруулж, хэрэгжилтэнд хяналт тавих
  • Лабораторийн үйл ажиллагааг хүлээн зөвшөөрөгдсөн стандартын дагуу явуулахад хяналт тавьж ажиллах
  • Сорилт шинжилгээний лабораторийн өдөр тутмын сорилтын үр дүнд холбогдох асуудлаар ажилтнуудад мэргэжлийн туслалцаа үзүүлж ажиллах
  • Лабораторид мөрдөгдөх стандарт, дүрэм, журмуудын хэрэгжилт, бүртгэлийн маягтуудад хяналт тавина.
Ажлын байранд тавигдах шаардлага:

 Хүнсний технологич, Химич, Биохимич, Микробиологич, Биотехнологич мэргэжлээр суралцаж төгссөн

- Хүнсний шинжилгээ, лабораторийн чанарын тогтолцоогоор мэргэшсэн 

- Ажлын 3-аас дээш жил ажилласан туршлагатай 

- Англи хэлний зохих түвшний мэдлэгтэй

- Чанарын удирдлагын тогтолцооны талаар мэдлэгтэй байх, ажилтны ёс зүйн хэм хэмжээг сахих

Нэмэлт мэдээлэл

- Ажлын 6 өдөр ажиллах боломжтой

- Үйлдвэрийн байршил хотоос 30-40 км зайд байрладаг

- Өөрийн унаатай бол давуу талтай 

- ISO нэвтрүүлж байсан байгууллагад ажиллаж байсан бол давуу тал болно.

Байрлал:

Улаанбаатар хот, Сонгинохайрхан дүүрэг

Манай компани 2004 онд байгуулагдсан. Өндөглөгч тахианы аж ахуй, Мал, амьтны тэжээлийн...
Танд сонирхуулахад
  • Ижил төстэй
  • Үзсэн